Czas na Prezent [463]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Czas na Prezent [463]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Ulaa02
- Janusz kombinator
- Kontakt:
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
LOL, dziś w kolekturze miałem propozycje zakupu takiej paczki 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Jutro start
Ja już obmyślam plan jak jutro nie wydać 50zł na tę zdrapkę tylko możliwie jak najmniej dlatego jutro zrobię obchód po zapyziałych spożywczakach gdzie może będą sprzedawać na sztuki albo ich do tego przekonam. Inna możliwość to taka, że odwiedzę punkt z dosyć sympatyczną obsługą i zaproponuję komuś zakup tej zdrapki pół na pół. Trzecia możliwość to szperanie po koszach z pustakami a czwarta to z bólem serca kupienie tego ****** pakietu i szukanie kupców na pojedyńcze sztuki wśród znajomych i rodziny

Ja już obmyślam plan jak jutro nie wydać 50zł na tę zdrapkę tylko możliwie jak najmniej dlatego jutro zrobię obchód po zapyziałych spożywczakach gdzie może będą sprzedawać na sztuki albo ich do tego przekonam. Inna możliwość to taka, że odwiedzę punkt z dosyć sympatyczną obsługą i zaproponuję komuś zakup tej zdrapki pół na pół. Trzecia możliwość to szperanie po koszach z pustakami a czwarta to z bólem serca kupienie tego ****** pakietu i szukanie kupców na pojedyńcze sztuki wśród znajomych i rodziny

- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
Jak chcesz zdrapkę do kolekcji, to jestem w stanie Ci ją załatwić 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Dziadostwo kupione:
- zdrapałem nr 005,006,007 i wszystkie puste, ale mam pustaka do kolekcji
- nr 001-004 komuś sprzedam za co już mi się cofnie 20zł
- nr 008-010 odłożyłem już sobie na święta (czuję, że w nich jest przynajmniej 1 los wygrany)
Także pełny bilans pakietu poznamy 24 grudnia ale na dzień dobry połowa powinna mi się zwrócić i jakby co to drapie się ją gorzej niż poprzednią edycję
- zdrapałem nr 005,006,007 i wszystkie puste, ale mam pustaka do kolekcji

- nr 001-004 komuś sprzedam za co już mi się cofnie 20zł
- nr 008-010 odłożyłem już sobie na święta (czuję, że w nich jest przynajmniej 1 los wygrany)
Także pełny bilans pakietu poznamy 24 grudnia ale na dzień dobry połowa powinna mi się zwrócić i jakby co to drapie się ją gorzej niż poprzednią edycję

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Bez sensu kupować coś, licząc tylko na to że może połowa się zwróci przy szczęściu.. U ciebie grzybek to jeszcze odsprzedanie 4 sztuk więc inna sprawa. Ja bym to drapał odrazu. Na cholerę czekać z "tym dziadostwem" do 24 grudnia? Pod choinkę to kup lepiej świąteczny kalendarz.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja na święta bym nic nie kupował. Po co się wkurzać w święta jakimis syfnymi wygranymi albo pustakami 
-
- Cwaniak
- Kontakt:
W sumie racja. Ten czas trzeba spędzić z rodziną spokojnie, najlepiej z dala od hazardu 

- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Kupiłam 2 ostatnie sztuki w jednym punkcie, z czystej ciekawości - pustaki.