wcześniej 3 razy dokładnie tak zagrałem i tylko raz padła 4/6 za 180 parę złotych , zwrot z tego kuponu miałem jednak tylko ok 270 zł , ogólnie w karierze mam kilka 4/6 ale to i tak zawsze były tylko niewielkie zwroty z podsumowań miesiąca .Widzisz w tym kuponie który załączyłem zapowiada się ze przegram całe 400 zł bo zostały mi tylko 2 losowania do końca a nie padła nawet 1 trójka , nie zakładałem tego i raczej granie w grudniu odpuszczę . W mini grywałem kilka razy systemami 9,10,11 i naprawdę szału nie ma bo tylko raz w 2016 roku miałem 4/6 system 10 coś około 4000 zł , 3/6 w systemach też bywały ale powiem wam że dajcie sobię z systemami spokój bo to jest gra nie warta świeczki . Masz np 12 liczb na kuponie ale tych których nie masz jest 30 .Oj dużo by tu pisać , powiem wam jeszcze ze z mojej strony wielkiego szu tu nie będzie bo w lotto grywam już tylko od czasu do czasu . Za to jestem nałogowym pokerzystą i na pokerstars kilka razy wygrałem ponad 10 tyś zł najwięcej 30 tyś zł (turnieje typu big , sundy milion itp ale sporę wpisowe od +300zł .Bywały czasy że z pokera byłem na plus 40 tysięcy w skali roku ale zdarzyło się i być na -20 tyś

ok 30% marnie
Na wiosnę , lato pogram trochę systemami ... póki co zbieram na młodszę auto..a co za tym idzie staram się oszczędzać