Tej zimowej to w niektórych rejonach kraju w ogóle nie było np. w Wielkopolsce była w śladowych ilościach. Gdybym nie kupił jej w tym roku nad morzem to wersji zimowej bym nie miał w kolekcji
Swoją drogą sprzedaje się już bardzo powoli, może w kwietniu ją zakończą.
Ja już w pewnym momencie myślałem, że 3 główne pójdą do niszczarki a już tylko jedna się ostała. Spróbowałem określić przedział na ostatnią główną i to chyba będzie 000001-020000 a zaraz wytłumaczę dlaczego. Główne które udało się przyporządkować bez problemu są poniżej:
I mamy jeszcze główną o numerze paczki 131213, która była wcześniej w transzy pierwszej lub trzeciej ale przez błędy w druku trafiła do dodruku. Z racji, że jest to już dość odległy numer od 120000 (ponad 11tys. paczek różnicy), więc główna pierwotnie musiała się znajdować dalej niż w pierwszej transzy a zostaje już tylko trzecia i tam bym ją przyporządkował.
Pozostaje nam ostatni gorący przedział czyli 000001-020000 lub jeśli główna w nim przepadła to może być jeszcze w początku dodruku, powiedzmy 120001-125000
Ciekawe w której kolekturze w Warszawie padła główna, aż wyślę zapytanie z ciekawości.
Ostatnio kupowałam zdrapki w Warszawie w kilku miejscach, teraz patrzyłam to mam Podwójną Kasę z paczki o numerach 080217 czyli tylko o pięć paczek różnicy od tej z główną, która była w 080212.
Chyba przestanę zdrapki kupować