Podwyżka cen lotto od 18 sierpnia.....

DS1987
Janusz kombinator
Kontakt:
Re: Podwyżka cen lotto od 18 sierpnia.....

Post autor: DS1987 »

Niekłamali jednak z tą podwyżką 18 sierpnia , znalazłem w internecie ze faktycznie jest od dziś od 22 :) także dzisiejsze losowanie jeszcze po 3/4 zł
Dawniej Ponury_grabarz
Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek »

Zajżałem w regulamin i jutro pula na szóstkę wzrasta z 44% do 49%, na piątki idzie 8% tak jak było. Czwórki procent zmienny ale w regulaminie jest wzmianka że wynosi minimum 12krotnosc stawki więc najnizsza czwórka bedzie po 60zł. Trójki po 35zł.
Nicola
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Nicola »

I stało się, słowo zamieniło
Się w czyn, wchodząc do kolektury rzucając 10zl mówiąc trzy zakłady bez plus Pani mówi że brakuje jeszcze 5zl
aera
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: aera »

też mnie pani w kolekturze zaskoczyła nową ceną.. :roll:
Awatar użytkownika
Uriel
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Uriel »

Nowa cena stała się faktem. Mnie cena 3 zł odpowiadała i zagranie 2-3x do roku jak była spora kumulacja. Zobaczymy więc jak po zmianach kumulacje będą rosły i zaczną dobijać do 60-65 mln. :)
nobbydrake pisze: 03 sie 2026, 23:10 Przy tej cenie zakładu i słabych nagród za mniejsze stopnie zdecydowanie zostanę tylko przy Eurojackpot, choć droższy oferuje większy zakres nagród :D Totalizator powinien wprowadzić do oferty ciekawsze gry europejskie bo swoją ofertę mają marną
Czytałem niedawno, że Wielka Brytania wprowadziła u siebie loterię PowerBall z USA.
Awatar użytkownika
Belzebabka
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Belzebabka »

Jak wszystko, tak i ogromne kumulacje przez wiele miesięcy, tak ludziom przestaną z czasem imponować, bo staną się codziennością. Zresztą wystarczy zobaczyć, jak kilkanaście lat temu kiedy była kumulacja, musiałem stać w kolejce dwadzieścia minut, a zakładów na losowanie w Polsce było zawartych nawet trzydzieści milionów. Teraz nawet przy dużej kumulacji, nigdy nie widzę kolejek, a zakładów puszczanych w Polsce jest góra siedem milionów z okładem.

ODPOWIEDZ