Mój Pierwszy Milion [466]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Cytryna zwyczajna
Maniak
Kontakt:

Re: Mój Pierwszy Milion [466]

Post autor: Cytryna zwyczajna » 10 sty 2019, 17:02

Ciekawe, czy Blank mógłby odebrać kasę osobiście tj. banknoty :?:

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 10 sty 2019, 17:19

Cytryna zwyczajna pisze:
10 sty 2019, 17:02
Ciekawe, czy Blank mógłby odebrać kasę osobiście tj. banknoty :?:
Kiedyś na FB ktoś się pytał czy główną nagrodę w Eurojackpot można wypłacić w gotówce odpisali komuś, że tak, ale z uwagi na problemy logistyczne okres realizacji może się znacznie wydłużyć.

Ale oni często piszą różne rzeczy więc nie wiem czy można temu wierzyć :roll:

Pewnie tylko jakiś kierownik oddziału odpowiedziałby jak to jest w rzeczywistości
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

matys
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: matys » 10 sty 2019, 17:32

Amigo nie jestem pijany,natomiast wydaje mi sie ze ty slepy!Pytalem Blanka a nie ciebie wiec zostaw sobie te glupie komentarze dla siebie,cos ci sie widocznie pomieszalo pod sufitem,to forum lotto a nie forum pouczania innych!!! Nie jestesmy uczniakami zebys Nas pouczal,do kazdego cos masz,po tym jak sie osmieszyles kilka stron wczesniej piszac wypociny I kolejny raz pouczajac tym razem Blanka ktory wygral wlasnie banke zamilknalbym na zawsze bedac na twoim miejscu.

Amigo007
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Amigo007 » 10 sty 2019, 18:19

Matys nikogo nie pouczam, każdy forumowicz może tu przecież odpisać. I na pewno się nie ośmieszyłem wcześniejszymi postami. Blank jest wyjątkiem i szczerze mu gratuluję. Ja natomiast opisałem szarą rzeczywistość, i fakty dotyczące 99,99% graczy. I niby dlaczego do każdego "coś bym miał mieć"?? Do nikogo nic nie mam, więc skończ z tymi zarzutami. A wypociny to może ty piszesz. Skończ z tymi atakami, ja nie mam zamiaru z nikim tu wojować.

pajak1984
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: pajak1984 » 10 sty 2019, 18:24

Moje Gratulacje Blank. Należało Ci się.

Natu_gracz
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Natu_gracz » 10 sty 2019, 18:38

Wygrana robi wrażenie, bardzo fajnie to wygląda.
Forum nie dziala nawet rok czasu, a już wielu uzytkownikow wygralo ładną kasę :mrgreen:

Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Post autor: boobs » 10 sty 2019, 18:43

matys pisze:
10 sty 2019, 16:45
Blank ja jestem ciekawy jak to wyglada technicznie,jezeli mozesz to napisz.Czy babka z kasy zaprosila Cie do pokoju dyrektora?Szampan ciasteczka?(choc powinien byc kawior i truskawki;)Oddajesz zdrapke I przelew idzie eliksirem 15 min,czy oddales zdrapke I przelew za dwa dni?Bo ja bym raczej nie wyszedl z siedziby oddajac zdrapke a nie otrzymujac w zamian kasy.Roznie to bywa,niech dyrektorowi cos odwali I dziabnie wygrana I ucieknie na Seszele;)
To jest 900 tysięcy złotych, a oni w tej kasie wypłacają szóstki warte po kilkanaście milionów, więc można powiedzieć, że z tym tematem mają do czynienia na co dzień. Pieniądze odbiera się w kasie. Dyrektora tam nikt nie widzi, dyrektor składa tylko swój podpis na zaświadczeniu o wygranej ;)
Gotówkę można wziąć na pewno bo mnie kasjerka pytała czy przelew czy gotówka. Wybrałem przelew. Poinformowano mnie, że przelew powinien dojść do 2 dni. W razie gdyby po tym czasie nie doszedł to trzeba zadzwonić pod podany numer. Pewnie podobnie było u kolegi blanka.

Awatar użytkownika
Tabaluga
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Tabaluga » 10 sty 2019, 19:00

Blank WIELKIE GRATULACJE :D

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 10 sty 2019, 19:20

Ale o czym wy panowie mówicie? Po pierwsze można podjąć gotówkę ale jak znam życie to raz mały problem logistyczny a dwa to raczej odradzali by wynosić to na ulicę z wiadomych powodów. Trzy to takie kwoty do przelewu są zalecane do wykonania w banku. Jak mnie pamięć nie myli to np ekspresem elixirem się nie da a jest osobny system do takich przelewów tzw. Sorbnet. Jak się zleci np południa do 12 tej to kasę mamy w ten sam dzień u siebie. A po czwarte dajmy spokój bankowi bo to jego kasa. Jak będzie chciał to ujawni czysto techniczne szczegóły.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rocker
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Rocker » 10 sty 2019, 19:22

Można powiedzieć ,że tłusta świnka się trafiła :D :D :D

ODPOWIEDZ