Keno Online
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Keno Online
To w koncu ludzie wygrywają w Keno czy to lipa ,jak jest naprawdę.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Wkoncu jakaś rozsondna odpowiedź , jak się pomyli nie komputer a informatyk,
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Wszystko ładnie i pięknie, tylko ja się pytam ile losowań w przód komputer ma wylosowane zestawy liczb. Rozumiem że w ułamku sekundy jest wszystko wylosowane. A to co widzimy to wizualizacja. Ale ja pod czytnikiem miałem widoczny wynik kuponu na 3 losowania. W czasie kiedy dopiero rozpoczęła się pierwsza z 3 wizualizacji. Więc ile układów do przodu jest już wylosowane? Można gdzieś znaleźć regulamin? Czy na pewno nie jesteśmy oszukiwani?Dinios pisze: ↑08 paź 2019, 21:09@unReal
No to w czym dla Ciebie roznica czy jest to wizualizacja czy losowanie na zywo? Przeciez losowanie odbywa sie w ciagu setnych sekundy, a wyniki sa pokazywane w formie takiej jaka znamy? Czym by sie to mialo roznic? W momencie wizualizacji juz mozesz odbierac wygrane, i wysylac zaklady na nastepne losowanie i to jest realny zysk dla tsu. Niech robi tak jak piszesz 1% graczy. Mowimy wtedy o setkach tysiecy zlotych obrotu w ciagu dnia... (choc nie jestem przekonany co do tych 99% ze tego nie wie, bo bedac gdzies w kolekturze niejednokrotnie juz to widzialem i to juz ladny kawal czasu temu...)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
No po pierwszym losowaniu (w trakcie trwania wizualizacji) znales wynik po pierwszym losowaniu. A jak inaczej? Skad pomysl ze miales wynik na 3 losowania? Bo w dwoch nastepnych nic nie trafiles i wynik po pierwszym losowaniu rownal sie wynikowi po 3 losowaniach?Amigo007 pisze: ↑09 paź 2019, 18:08Wszystko ładnie i pięknie, tylko ja się pytam ile losowań w przód komputer ma wylosowane zestawy liczb. Rozumiem że w ułamku sekundy jest wszystko wylosowane. A to co widzimy to wizualizacja. Ale ja pod czytnikiem miałem widoczny wynik kuponu na 3 losowania. W czasie kiedy dopiero rozpoczęła się pierwsza z 3 wizualizacji. Więc ile układów do przodu jest już wylosowane? Można gdzieś znaleźć regulamin? Czy na pewno nie jesteśmy oszukiwani?Dinios pisze: ↑08 paź 2019, 21:09@unReal
No to w czym dla Ciebie roznica czy jest to wizualizacja czy losowanie na zywo? Przeciez losowanie odbywa sie w ciagu setnych sekundy, a wyniki sa pokazywane w formie takiej jaka znamy? Czym by sie to mialo roznic? W momencie wizualizacji juz mozesz odbierac wygrane, i wysylac zaklady na nastepne losowanie i to jest realny zysk dla tsu. Niech robi tak jak piszesz 1% graczy. Mowimy wtedy o setkach tysiecy zlotych obrotu w ciagu dnia... (choc nie jestem przekonany co do tych 99% ze tego nie wie, bo bedac gdzies w kolekturze niejednokrotnie juz to widzialem i to juz ladny kawal czasu temu...)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Dzisiaj 1 zakład puszczony na 5 losowań bez stawki, nawet zwrotu.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jak masz kupon na kilka losowań (obojętnie jakiej gry), to gdy przyłożysz taki kupon do czytnika, a na tym kuponie zostały jeszcze dalsze losowania, które się jeszcze nie odbyły, powinna się na nim pojawić kwota jaką wygrałeś w losowaniach, które już się odbyły (lub nie, jeśli nie wygrałeś nic) ORAZ napis "Czekaj na kolejne losowania". Jeśli nie ma napisu " Czekaj na kolejne losowania", to coś tu jest nie tak.
Kup sobie jutro rano np. Multi multi na dwa losowania i po 14:00 podłuż kupon pod czytnik. Tylko nie rób tego o 14:01, bo wyświetli się napis "Losowanie w toku" czy coś podobnego, już nie pamiętam, oraz za chwilę "czekaj na kolejne losowania".
Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Wyniki z multi są dopiero ok 14.20, jak podłoży przed będzie miał komunikat "Czekaj na wyniki losowania".
Wcześniej nie ma nawet na terminalu sprzedawcy.
A co do Keno to komputer z iluś tam milionów kombinacji bierze losowo dany układ na losowanie. I robi to w ciągu pewnie sekundy. bo w końcu bierze wyniki na jedno losowanie.
Względnie, może byc tylko instrukcja na każdy kolejny dzień z jakiej puli/przedziału może losowo dobierać układy.
Podsumowując: Keno jest sztuczne. Mało kto o tym wie że to nie wyniki na żywo a wizualizacja, demo.
A na żywo żaden problem zrobić, mógłby komputer losować w czasie rzeczywistym.
Dlatego sami sobie teraz odpowiedzcie jak trudno trafić 9/9 czy 1-0/10 na tyle milionów możliwości. A kto trafił to czysty, najczystszy wart. Reguła że kiedyś musi się zdarzyć. Zresztą to nawet samo za siebie mówi jak trudno trafić full powyżej 5/5
Wcześniej nie ma nawet na terminalu sprzedawcy.
A co do Keno to komputer z iluś tam milionów kombinacji bierze losowo dany układ na losowanie. I robi to w ciągu pewnie sekundy. bo w końcu bierze wyniki na jedno losowanie.
Względnie, może byc tylko instrukcja na każdy kolejny dzień z jakiej puli/przedziału może losowo dobierać układy.
Podsumowując: Keno jest sztuczne. Mało kto o tym wie że to nie wyniki na żywo a wizualizacja, demo.
A na żywo żaden problem zrobić, mógłby komputer losować w czasie rzeczywistym.
Dlatego sami sobie teraz odpowiedzcie jak trudno trafić 9/9 czy 1-0/10 na tyle milionów możliwości. A kto trafił to czysty, najczystszy wart. Reguła że kiedyś musi się zdarzyć. Zresztą to nawet samo za siebie mówi jak trudno trafić full powyżej 5/5
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Pisałem już o tym w tym wątku. Wcześniej w takich sytuacjach zawsze było "losowania w trakcie". Teraz komputer znał już wynik kuponu z dużym wyprzedzeniem. Więc komputer zna już wyniki przyszłych losowań, dając nam układy liczb "chybił trafił". Więc jest pytanie czy wszystko jest 100% uczciwe i losowe.Dinios pisze: ↑09 paź 2019, 20:28No po pierwszym losowaniu (w trakcie trwania wizualizacji) znales wynik po pierwszym losowaniu. A jak inaczej? Skad pomysl ze miales wynik na 3 losowania? Bo w dwoch nastepnych nic nie trafiles i wynik po pierwszym losowaniu rownal sie wynikowi po 3 losowaniach?Amigo007 pisze: ↑09 paź 2019, 18:08Wszystko ładnie i pięknie, tylko ja się pytam ile losowań w przód komputer ma wylosowane zestawy liczb. Rozumiem że w ułamku sekundy jest wszystko wylosowane. A to co widzimy to wizualizacja. Ale ja pod czytnikiem miałem widoczny wynik kuponu na 3 losowania. W czasie kiedy dopiero rozpoczęła się pierwsza z 3 wizualizacji. Więc ile układów do przodu jest już wylosowane? Można gdzieś znaleźć regulamin? Czy na pewno nie jesteśmy oszukiwani?Dinios pisze: ↑08 paź 2019, 21:09@unReal