Extra Linie [540]
- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Extra Linie [540]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak
- Kontakt:
Przejadę się po śląskich wsiach w poszukiwaniu czerwonej wersji, dam znać gdzie jeszcze coś zostało 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
jaki jest nakład tej zdrapki? Natknąłem się na przedział 250...tysi w bordowej
-
- Świeżak
- Kontakt:
No to się przejachałem
znalazłem 13 sztuk dodruku ... paczka 411691 na 13 sztuk 11 pustaków , bez komentarza.....numer 11 wygrana 10zł ...... numer 21 wygrana 50zł czyli standardowo 130zł wydane 60 zwrotu
była niepełna paczka numery można sprawdzić na fotce poniżej.

Dodano po 20 minutach 48 sekundach:
Patrząc na złożoność tej zdrapki w porównaniu do tego że większość ludzi przywykła do zdrapek typu "znajdź 3 takie same symbole etc"
to w mojej subiektywnej opinii wygrana znalazła się w koszu na śmieci
a bynajmniej część wygranych
patrząc prawdzie w oczy zostało 2% nakładu i dużo wygranych + 1 główna... więc albo leżakuje jak dobre wino w jakiejś mieścinie o ilości 100 mieszkańców i nikt tego tam nie kupił bo wątpię żeby w dużym mieście (warszawa, wrocław) przy takiej ilości kolektur nikt tego nie drapną .... albo jak już wyżej wspomniałem pojechało zdrapane na wysypisko makulatury 

Dodano po 20 minutach 48 sekundach:
Patrząc na złożoność tej zdrapki w porównaniu do tego że większość ludzi przywykła do zdrapek typu "znajdź 3 takie same symbole etc"
to w mojej subiektywnej opinii wygrana znalazła się w koszu na śmieci

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
obecnie to zostało ok. 1,1% -> 88.000 losów, z gorącego przedziału 11.000 losów. Jak masz 250xxx to warto coś skubnąć.
Wszystko to co piszesz jest możliwe, ale bywało też że w tych najprostszych zdrapkach zostawało dużo głównych na koniec a i były przypadki że główna padła na końcu sprzedaży i to nie na wsi a mieście wojewódzkim. W tych zdrapkach to jest tak różnie i nie ma na to mądrych.ZdrapMan pisze: ↑14 lip 2021, 18:55No to się przejachałemznalazłem 13 sztuk dodruku ... paczka 411691 na 13 sztuk 11 pustaków , bez komentarza.....numer 11 wygrana 10zł ...... numer 21 wygrana 50zł czyli standardowo 130zł wydane 60 zwrotu
to w mojej subiektywnej opinii wygrana znalazła się w koszu na śmiecia bynajmniej część wygranych
patrząc prawdzie w oczy zostało 2% nakładu i dużo wygranych + 1 główna... więc albo leżakuje jak dobre wino w jakiejś mieścinie o ilości 100 mieszkańców i nikt tego tam nie kupił bo wątpię żeby w dużym mieście (warszawa, wrocław) przy takiej ilości kolektur nikt tego nie drapną .... albo jak już wyżej wspomniałem pojechało zdrapane na wysypisko makulatury
![]()
Ja tylko przedstawiam na czym polega atrakcyjność tej zdrapki jeśli ta główna rzeczywiście jest jeszcze w obiegu. I moim zdaniem warto zapolować choćby na kilka sztuk extra linii niż np. swiadomy zakup zdrapki za 20zł, w której takowej głównej już na pewno nie ma, bo wszystkie zostały trafione. W liniach niechby to był nawet 1% szans na główną że jest w obiegu (wszak cały czas wisi jedna do zdrapani) ale nadal to jakaś szansa.
Ostatnio odwiedziłem żabkę we Wrzesni i brak oraz punkt w Pyzdrach - tu niestety wersja niebieska, mimo całej uprzejmości sprzedającej tam pani wylosowałem nr 012 i pustak. Jak dam radę to zobaczę jeszcze w Kołaczkowie i u psarusów.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ja wyczyściłem z czerwonej wersji Myszków , Zawiercie , Siewierz , Ogrodzieniec, Kotowice... jutro w kierunku Olkusza pojada w tamte rejony , zobaczegrzybek pisze: ↑14 lip 2021, 19:58obecnie to zostało ok. 1,1% -> 88.000 losów, z gorącego przedziału 11.000 losów. Jak masz 250xxx to warto coś skubnąć.
Wszystko to co piszesz jest możliwe, ale bywało też że w tych najprostszych zdrapkach zostawało dużo głównych na koniec a i były przypadki że główna padła na końcu sprzedaży i to nie na wsi a mieście wojewódzkim. W tych zdrapkach to jest tak różnie i nie ma na to mądrych.ZdrapMan pisze: ↑14 lip 2021, 18:55No to się przejachałemznalazłem 13 sztuk dodruku ... paczka 411691 na 13 sztuk 11 pustaków , bez komentarza.....numer 11 wygrana 10zł ...... numer 21 wygrana 50zł czyli standardowo 130zł wydane 60 zwrotu
to w mojej subiektywnej opinii wygrana znalazła się w koszu na śmiecia bynajmniej część wygranych
![]()
Ja tylko przedstawiam na czym polega atrakcyjność tej zdrapki jeśli ta główna rzeczywiście jest jeszcze w obiegu. I moim zdaniem warto zapolować choćby na kilka sztuk extra linii niż np. swiadomy zakup zdrapki za 20zł, w której takowej głównej już na pewno nie ma, bo wszystkie zostały trafione. W liniach niechby to był nawet 1% szans na główną że jest w obiegu (wszak cały czas wisi jedna do zdrapani) ale nadal to jakaś szansa.
Ostatnio odwiedziłem żabkę we Wrzesni i brak oraz punkt w Pyzdrach - tu niestety wersja niebieska, mimo całej uprzejmości sprzedającej tam pani wylosowałem nr 012 i pustak. Jak dam radę to zobaczę jeszcze w Kołaczkowie i u psarusów.

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Chyba i ja wybiorę się po zdrapki jutro.Maly sklepik .Pani odrywa zdrapki za koleją.Na moje oko zostało z 15-20 sztuk
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
jakie w końcu przedział szukać???
może po długiej przerwie znowu bede chciał zapolować na dzika
może po długiej przerwie znowu bede chciał zapolować na dzika
-
- Świeżak
- Kontakt:
-
- Cyc
- Kontakt:
Czy jest jakaś aktualna mapka z tą zdrapką? Jeśli są 2 gorące przedziały to rozumiem że są 2 główne nagrody do wygrania?