obecnie to zostało ok. 1,1% -> 88.000 losów, z gorącego przedziału 11.000 losów. Jak masz 250xxx to warto coś skubnąć.
Wszystko to co piszesz jest możliwe, ale bywało też że w tych najprostszych zdrapkach zostawało dużo głównych na koniec a i były przypadki że główna padła na końcu sprzedaży i to nie na wsi a mieście wojewódzkim. W tych zdrapkach to jest tak różnie i nie ma na to mądrych.ZdrapMan pisze: ↑14 lip 2021, 18:55No to się przejachałemznalazłem 13 sztuk dodruku ... paczka 411691 na 13 sztuk 11 pustaków , bez komentarza.....numer 11 wygrana 10zł ...... numer 21 wygrana 50zł czyli standardowo 130zł wydane 60 zwrotu
była niepełna paczka numery można sprawdzić na fotce poniżej.
Patrząc na złożoność tej zdrapki w porównaniu do tego że większość ludzi przywykła do zdrapek typu "znajdź 3 takie same symbole etc"
to w mojej subiektywnej opinii wygrana znalazła się w koszu na śmiecia bynajmniej część wygranych
patrząc prawdzie w oczy zostało 2% nakładu i dużo wygranych + 1 główna... więc albo leżakuje jak dobre wino w jakiejś mieścinie o ilości 100 mieszkańców i nikt tego tam nie kupił bo wątpię żeby w dużym mieście (warszawa, wrocław) przy takiej ilości kolektur nikt tego nie drapną .... albo jak już wyżej wspomniałem pojechało zdrapane na wysypisko makulatury
![]()
Ja wyczyściłem z czerwonej wersji Myszków , Zawiercie , Siewierz , Ogrodzieniec, Kotowice... jutro w kierunku Olkusza pojada w tamte rejony , zobaczegrzybek pisze: ↑14 lip 2021, 19:58obecnie to zostało ok. 1,1% -> 88.000 losów, z gorącego przedziału 11.000 losów. Jak masz 250xxx to warto coś skubnąć.
Wszystko to co piszesz jest możliwe, ale bywało też że w tych najprostszych zdrapkach zostawało dużo głównych na koniec a i były przypadki że główna padła na końcu sprzedaży i to nie na wsi a mieście wojewódzkim. W tych zdrapkach to jest tak różnie i nie ma na to mądrych.ZdrapMan pisze: ↑14 lip 2021, 18:55No to się przejachałemznalazłem 13 sztuk dodruku ... paczka 411691 na 13 sztuk 11 pustaków , bez komentarza.....numer 11 wygrana 10zł ...... numer 21 wygrana 50zł czyli standardowo 130zł wydane 60 zwrotu
była niepełna paczka numery można sprawdzić na fotce poniżej.
Patrząc na złożoność tej zdrapki w porównaniu do tego że większość ludzi przywykła do zdrapek typu "znajdź 3 takie same symbole etc"
to w mojej subiektywnej opinii wygrana znalazła się w koszu na śmiecia bynajmniej część wygranych
patrząc prawdzie w oczy zostało 2% nakładu i dużo wygranych + 1 główna... więc albo leżakuje jak dobre wino w jakiejś mieścinie o ilości 100 mieszkańców i nikt tego tam nie kupił bo wątpię żeby w dużym mieście (warszawa, wrocław) przy takiej ilości kolektur nikt tego nie drapną .... albo jak już wyżej wspomniałem pojechało zdrapane na wysypisko makulatury
![]()
Ja tylko przedstawiam na czym polega atrakcyjność tej zdrapki jeśli ta główna rzeczywiście jest jeszcze w obiegu. I moim zdaniem warto zapolować choćby na kilka sztuk extra linii niż np. swiadomy zakup zdrapki za 20zł, w której takowej głównej już na pewno nie ma, bo wszystkie zostały trafione. W liniach niechby to był nawet 1% szans na główną że jest w obiegu (wszak cały czas wisi jedna do zdrapani) ale nadal to jakaś szansa.
Ostatnio odwiedziłem żabkę we Wrzesni i brak oraz punkt w Pyzdrach - tu niestety wersja niebieska, mimo całej uprzejmości sprzedającej tam pani wylosowałem nr 012 i pustak. Jak dam radę to zobaczę jeszcze w Kołaczkowie i u psarusów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 18 gości