Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Tak po prostu napisałeś do oddziału koszalińskiego i odpisali!?
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Jakim cudem to dostałeś?

- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wykaz z Koszalina dostałem dziś z oddziału Koszalińskiego
@Nutaharion - zaktualizowany arkusz o RZESZÓW
@Nutaharion - zaktualizowany arkusz o RZESZÓW
-
- Świeżak
- Kontakt:
jankiel50 w jaki sposób prosiłeś o wykaz punktów?
Ja odezwałem się na woj.mazowieckie, wysłałem maila i wczoraj dzwoniłem dostałem informację że mój mail został przekazany do kierowników działu sprzedaży, ale obawiam się że tam utknie

Ja odezwałem się na woj.mazowieckie, wysłałem maila i wczoraj dzwoniłem dostałem informację że mój mail został przekazany do kierowników działu sprzedaży, ale obawiam się że tam utknie

- MaxsteRR
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Dobra, znalazłem punkt na Budziszynskiej. Nie ma w ogóle żadnego szyldu, ani nawet naklejki m, że mają lotto. Zostało 19 sztuk.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Niesamowite. Ja zawsze dostawałem od nich odmowę

Jak będę w domu to zaktualizuję mapę o oddziały z Twojej listy
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Napisałem do oddziału, że proszę o wykaz punktów w których znajduje się jeszcze ta zdrapka, ponieważ został mały nakład a jestem zainteresowany jej zakupem jeszcze w wybranym okręgu. Jeżeli chodzi o oddział mazowieckiego - jak dotychczas dostałem odpowiedź jedynie z zapytaniem o konkretne miasto, jednak moja odpowiedź na to o treści "interesuje mnie pełny wykaz woj. mazowieckiego" pozostał jak narazie bez odpowiedzi, jednak że jeszcze kilka innych oddziałów nie udzieliło odpowiedzi przez co sądzę, że jeszcze do końca tygodnia będą spływać odpowiedzi.januszbiznesu pisze: ↑22 lis 2022, 13:31jankiel50 w jaki sposób prosiłeś o wykaz punktów?
Ja odezwałem się na woj.mazowieckie, wysłałem maila i wczoraj dzwoniłem dostałem informację że mój mail został przekazany do kierowników działu sprzedaży, ale obawiam się że tam utknie![]()
![]()
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
jankiel50 pisze: ↑22 lis 2022, 13:52Napisałem do oddziału, że proszę o wykaz punktów w których znajduje się jeszcze ta zdrapka, ponieważ został mały nakład a jestem zainteresowany jej zakupem jeszcze w wybranym okręgu. Jeżeli chodzi o oddział mazowieckiego - jak dotychczas dostałem odpowiedź jedynie z zapytaniem o konkretne miasto, jednak moja odpowiedź na to o treści "interesuje mnie pełny wykaz woj. mazowieckiego" pozostał jak narazie bez odpowiedzi, jednak że jeszcze kilka innych oddziałów nie udzieliło odpowiedzi przez co sądzę, że jeszcze do końca tygodnia będą spływać odpowiedzi.januszbiznesu pisze: ↑22 lis 2022, 13:31jankiel50 w jaki sposób prosiłeś o wykaz punktów?
Ja odezwałem się na woj.mazowieckie, wysłałem maila i wczoraj dzwoniłem dostałem informację że mój mail został przekazany do kierowników działu sprzedaży, ale obawiam się że tam utknie![]()
![]()
Dostałeś ilość sztuk?

Mi wysłali o 10:30 z oddziału Koszalińskiego, ale tylko punkty w jakich powinny być zdrapki, dane na 21.11.
Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Ja musiałem lekką bajerę puścić po jej odmowie i włączyła się pewnie solidarność dla kobiet i odpisała grzecznieNutaharion pisze: ↑22 lis 2022, 13:33Niesamowite. Ja zawsze dostawałem od nich odmowę![]()
Jak będę w domu to zaktualizuję mapę o oddziały z Twojej listy

- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Koszalin też bajerą załatwiłem. Większość oddziałów odsyła wykaz bez konkretnej ilości tłumacząc to "zgodnością z obowiązującymi obecnie procedurami i wytycznymi".Gregory2122 pisze: ↑22 lis 2022, 14:27jankiel50 pisze: ↑22 lis 2022, 13:52Napisałem do oddziału, że proszę o wykaz punktów w których znajduje się jeszcze ta zdrapka, ponieważ został mały nakład a jestem zainteresowany jej zakupem jeszcze w wybranym okręgu. Jeżeli chodzi o oddział mazowieckiego - jak dotychczas dostałem odpowiedź jedynie z zapytaniem o konkretne miasto, jednak moja odpowiedź na to o treści "interesuje mnie pełny wykaz woj. mazowieckiego" pozostał jak narazie bez odpowiedzi, jednak że jeszcze kilka innych oddziałów nie udzieliło odpowiedzi przez co sądzę, że jeszcze do końca tygodnia będą spływać odpowiedzi.januszbiznesu pisze: ↑22 lis 2022, 13:31jankiel50 w jaki sposób prosiłeś o wykaz punktów?
![]()
Dostałeś ilość sztuk?
Mi wysłali o 10:30 z oddziału Koszalińskiego, ale tylko punkty w jakich powinny być zdrapki, dane na 21.11.
Dodano po 2 minutach 16 sekundach:Ja musiałem lekką bajerę puścić po jej odmowie i włączyła się pewnie solidarność dla kobiet i odpisała grzecznieNutaharion pisze: ↑22 lis 2022, 13:33Niesamowite. Ja zawsze dostawałem od nich odmowę![]()
Jak będę w domu to zaktualizuję mapę o oddziały z Twojej listy![]()
W moim mniemaniu - ktoś gdzieś komuś kiedyś...

Dodano po 40 minutach 58 sekundach:
Dodałem do arkusza dane z oddziału LUBLIN
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Można zdjąć również z mapki Nową Wieś, ul. Oświęcimska 52, zakupione 2 paczki, co ciekawe Pani miała schowane paczki w zdrapkomacie