Świąteczne odliczanie [508]

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Re: Świąteczne odliczanie [508]

Post autor: Nutaharion » 22 lis 2022, 11:34

Tak po prostu napisałeś do oddziału koszalińskiego i odpisali!?
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

michal1080
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: michal1080 » 22 lis 2022, 11:40

jankiel50 pisze:
22 lis 2022, 10:41
Dodałem do arkusza dane z dwóch oddziałów, uwaga bo są to: KRAKÓW i... tak tak... KOSZALIN :-)
Jakim cudem to dostałeś? :shock: Byłem w prawie wszystkich punktach z tej listy zarówno w Kołobrzegu, Mielnie i Koszalinie (często po 2-3 razy) i są po raz kolejny na wykazie punkty, w których usłyszałem zapewnienie, że ŚO "nie ma".

Awatar użytkownika
jankiel50
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: jankiel50 » 22 lis 2022, 12:07

Wykaz z Koszalina dostałem dziś z oddziału Koszalińskiego
@Nutaharion - zaktualizowany arkusz o RZESZÓW

januszbiznesu
Świeżak
Kontakt:

Post autor: januszbiznesu » 22 lis 2022, 13:31

jankiel50 w jaki sposób prosiłeś o wykaz punktów?
Ja odezwałem się na woj.mazowieckie, wysłałem maila i wczoraj dzwoniłem dostałem informację że mój mail został przekazany do kierowników działu sprzedaży, ale obawiam się że tam utknie :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MaxsteRR
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: MaxsteRR » 22 lis 2022, 13:32

MaxsteRR pisze:
21 lis 2022, 12:55
Zielona Góra, oba punkty na Batorego można zdjąć z mapy. Punkt Budziszyńska 4-5 to blok mieszkalny... Kawałek dalej, pod innym adresem są Delikatesy z punktem lotto, ale po wydruku z maszyny stan wychodzi na 0.
Dobra, znalazłem punkt na Budziszynskiej. Nie ma w ogóle żadnego szyldu, ani nawet naklejki m, że mają lotto. Zostało 19 sztuk.

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 22 lis 2022, 13:33

jankiel50 pisze:
22 lis 2022, 12:07
Niesamowite. Ja zawsze dostawałem od nich odmowę :o
Jak będę w domu to zaktualizuję mapę o oddziały z Twojej listy
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

Awatar użytkownika
jankiel50
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: jankiel50 » 22 lis 2022, 13:52

januszbiznesu pisze:
22 lis 2022, 13:31
Ja odezwałem się na woj.mazowieckie, wysłałem maila i wczoraj dzwoniłem dostałem informację że mój mail został przekazany do kierowników działu sprzedaży, ale obawiam się że tam utknie :lol: :lol:
Napisałem do oddziału, że proszę o wykaz punktów w których znajduje się jeszcze ta zdrapka, ponieważ został mały nakład a jestem zainteresowany jej zakupem jeszcze w wybranym okręgu. Jeżeli chodzi o oddział mazowieckiego - jak dotychczas dostałem odpowiedź jedynie z zapytaniem o konkretne miasto, jednak moja odpowiedź na to o treści "interesuje mnie pełny wykaz woj. mazowieckiego" pozostał jak narazie bez odpowiedzi, jednak że jeszcze kilka innych oddziałów nie udzieliło odpowiedzi przez co sądzę, że jeszcze do końca tygodnia będą spływać odpowiedzi.

Gregory2122
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Gregory2122 » 22 lis 2022, 14:24

jankiel50 pisze:
22 lis 2022, 13:52
januszbiznesu pisze:
Napisałem do oddziału, że proszę o wykaz punktów w których znajduje się jeszcze ta zdrapka, ponieważ został mały nakład a jestem zainteresowany jej zakupem jeszcze w wybranym okręgu. Jeżeli chodzi o oddział mazowieckiego - jak dotychczas dostałem odpowiedź jedynie z zapytaniem o konkretne miasto, jednak moja odpowiedź na to o treści "interesuje mnie pełny wykaz woj. mazowieckiego" pozostał jak narazie bez odpowiedzi, jednak że jeszcze kilka innych oddziałów nie udzieliło odpowiedzi przez co sądzę, że jeszcze do końca tygodnia będą spływać odpowiedzi.

Dostałeś ilość sztuk? :D
Mi wysłali o 10:30 z oddziału Koszalińskiego, ale tylko punkty w jakich powinny być zdrapki, dane na 21.11.

Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Nutaharion pisze:
22 lis 2022, 13:33
jankiel50 pisze:
Ja musiałem lekką bajerę puścić po jej odmowie i włączyła się pewnie solidarność dla kobiet i odpisała grzecznie :D

Awatar użytkownika
jankiel50
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: jankiel50 » 22 lis 2022, 14:34

Gregory2122 pisze:
22 lis 2022, 14:27
jankiel50 pisze:
22 lis 2022, 13:52
januszbiznesu pisze:

Dostałeś ilość sztuk? :D
Mi wysłali o 10:30 z oddziału Koszalińskiego, ale tylko punkty w jakich powinny być zdrapki, dane na 21.11.

Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Nutaharion pisze:
22 lis 2022, 13:33
jankiel50 pisze:
Ja musiałem lekką bajerę puścić po jej odmowie i włączyła się pewnie solidarność dla kobiet i odpisała grzecznie :D
Koszalin też bajerą załatwiłem. Większość oddziałów odsyła wykaz bez konkretnej ilości tłumacząc to "zgodnością z obowiązującymi obecnie procedurami i wytycznymi".
W moim mniemaniu - ktoś gdzieś komuś kiedyś... :lol: :lol: :lol: ...poskarżył się, że klienci przychodzą z pretensjami o ilości i TS przeciwdziała temu w sposób taki, że nie podaje ilości od pewnego czasu aby uniknąć takich sytuacji. Niektóre oddziały nie zwracają na to uwagi jak widać.

Dodano po 40 minutach 58 sekundach:
Dodałem do arkusza dane z oddziału LUBLIN

PatrysMM
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: PatrysMM » 22 lis 2022, 17:05

Można zdjąć również z mapki Nową Wieś, ul. Oświęcimska 52, zakupione 2 paczki, co ciekawe Pani miała schowane paczki w zdrapkomacie :o

ODPOWIEDZ