Nie wydaje mi się że był jakiś duży ruch ostatnimi czasy ale ok, postaram się poprosić o aktualizację

Nie wydaje mi się że był jakiś duży ruch ostatnimi czasy ale ok, postaram się poprosić o aktualizację
W grudniu mam dużo wolnego czasu więc będę próbował pojezdzić a nowe dane mogą być przydatne.Nutaharion pisze: ↑01 gru 2022, 13:13Nie wydaje mi się że był jakiś duży ruch ostatnimi czasy ale ok, postaram się poprosić o aktualizację![]()
Ja chyba odpuszczam. Pytam w różnych punktach o nią, ale nie mają.
A to nie korzystasz z mapki tylko chodzisz od kolektury do kolektury?Madziara pisze: ↑01 gru 2022, 20:35Ja chyba odpuszczam. Pytam w różnych punktach o nią, ale nie mają.
Jakby gdzieś była, to napewno kupię, ale jeździć po okolicy i szukać już mi się nie chce. Nie mam na to ani pieniędzy (paliwo, bilety…) ani czasu.
Ale życzę Wam, żeby ktoś z Was zgarnął ten milion:)
hej, aż specjalnie założyłam konto,zeby ci odpisaćNutaharion pisze: ↑01 gru 2022, 20:52A to nie korzystasz z mapki tylko chodzisz od kolektury do kolektury?Madziara pisze: ↑01 gru 2022, 20:35Ja chyba odpuszczam. Pytam w różnych punktach o nią, ale nie mają.
Jakby gdzieś była, to napewno kupię, ale jeździć po okolicy i szukać już mi się nie chce. Nie mam na to ani pieniędzy (paliwo, bilety…) ani czasu.
Ale życzę Wam, żeby ktoś z Was zgarnął ten milion:)
W zdecydowanej większości miejsc już jej nie będzie więc to takie chodzenia dla zdrowia![]()
Link do mapy:
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF&ll=51.97687605629865%2C18.901953700000014&z=7
Byłem. Babeczki stwierdziły, że ta zdrapka pojawia się zawsze na mapce, ale dlatego że gdzieś ją zgubili.
Jak można zgubić paczkę zdrapek? Nie mówcie mi że to tam była główna i do tej pory nie wygrał nikt przez to.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości