Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Katowice Sandomierska 4 8 sztuk było i kupione
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja wtedy zawsze mówię, że nie musi otwierać, tylko MENU ZDRAPKI i druga opcja u góry SPRZEDAŻ CAŁEJ PACZKI... Nieraz jest śmiesznie i słyszę "wow mógłby Pan nas przeszkolić"STUMPY21 pisze: ↑04 gru 2022, 9:18Też spotkałem się parę razy sytuację że Pani mi szuka zdrapki a a za mną kolejka się zrobiła długa. Do tego jak Pani wkoncu znajdzie to zamiast wpisać ilość i numer zdrapki to po kolei skanuje. Do tego zdarzyło się że Pani znalazła nie otwarta paczke to ja najpierw otwiera a potem po kolei każda skanuje
Do tego dochodzi sytuacja jak jest mniej niz 10 zdrapek i nie są porozdzielane i Pani liczy parę razy bo ma problem jak są złączone.

A co do skanowania po jednej, to dodatkowo już zamiast skanować jedną tyle razy co ich zostało, to ona bierze i każdą KONKRETNĄ musi osobno

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Dokładnie, sa różnie techniki albo każda po kolei albo ta sama tyle razy co sztuk. Raz w jednym punkcie skanowała po kolei każda i nie chciała przejść ostatnia i już mówiła że mi nie może sprzedać. Okazało się że jedna dwa razy zeskanowała:-D
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dokładnie miałem taką samą sytuację w którejś z kolektur. Pięć wbite, a szósta się nie dała.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Totalizator powinien pozbierać zdrapki, których zostało mniej niż 5 % na rynku ze wszystkich punktów i zrzucić do jakiegoś jednego punktu ustalonego w każdym powiecie.
Wtedy Totalizator by wyprzedał więcej zdrapek, a i my- kupujący- byśmy byli zadowoleni.
Wtedy Totalizator by wyprzedał więcej zdrapek, a i my- kupujący- byśmy byli zadowoleni.
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
TS cały czas je zbiera, przynajmniej w podlaskiem, i zwozi do oddziału. A że to zbieranie jest bardzo niedokładne, to już co innego. Teoretycznie mógłby to wyzbierać i wrzucić do kolektur mieszczących się przy oddziałach. Tylko wyobraź sobie te kolejki i dantejskie sceny przy kolekturach, gdyby nagle dano sygnał "Ostatnie sztuki tyko w wytypowanych kolekturach" i wszyscy zostaliby uświadomieni

Dodano po 1 minucie 56 sekundach:
Generalnie jest zły czas na polowania, bo pora roku zniechęca do jeżdżenia do dalszych punktów. W okresie letnim ruch byłby większy mam takie wrażenie.
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jeśli zostało 4,5% nakładu to oznacza, że jest to 81 tys. zdrapek wartych ponad 2 mln zł. TS mógłby sprzedać resztkę nakładu i nadal nie byłby w żaden sposób stratny.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Inaczej licząc 3,25% nakładu a to jest 55 tyś. losów.newużytkownik pisze: ↑04 gru 2022, 21:51Jeśli zostało 4,5% nakładu to oznacza, że jest to 81 tys. zdrapek wartych ponad 2 mln zł. TS mógłby sprzedać resztkę nakładu i nadal nie byłby w żaden sposób stratny.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Byłem dziś w Kędzierzynie-Koźlu i jako że za każdym razem jak gdzieś jadę poza miasto - sprawdzam ponownie mapkę (i w kwestii tego miasta zaskoczyłem się co do punktów
) - obskoczyłem wszystkie punkty i zakupiłem łącznie 40 sztuk. Jednego punktu nie znalazłem, bo to tunel pod torami PKP przed i za którym są tylko lasy
tak więc można cały KĘDZIERZYN-KOŹLE usunąć z mapki poza Armii Krajowej 38 i Bolesława Krzywoustego 16a, który to jest czynny do 13:30 codziennie (salonik prasowy). Podrapię to podziele się bilansem.
W jednym z punktów widziałem na wystawce wygranych fajny okaz trafionej 5000 w ŚO
Dodano po 1 godzinie 21 minutach 45 sekundach:
14x25
4x 50

W jednym z punktów widziałem na wystawce wygranych fajny okaz trafionej 5000 w ŚO

14x25
4x 50
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Załatw aktualizacje Śląskie!jankiel50 pisze: ↑05 gru 2022, 21:01Byłem dziś w Kędzierzynie-Koźlu i jako że za każdym razem jak gdzieś jadę poza miasto - sprawdzam ponownie mapkę (i w kwestii tego miasta zaskoczyłem się co do punktów) - obskoczyłem wszystkie punkty i zakupiłem łącznie 40 sztuk. Jednego punktu nie znalazłem, bo to tunel pod torami PKP przed i za którym są tylko lasy
tak więc można cały KĘDZIERZYN-KOŹLE usunąć z mapki poza Armii Krajowej 38 i Bolesława Krzywoustego 16a, który to jest czynny do 13:30 codziennie (salonik prasowy). Podrapię to podziele się bilansem.
14x25
4x 50