Nutaharion pisze: ↑07 sty 2023, 20:25
Jestem padnięty po całym dniu. Uzbierałem 174 sztuki. Jeszcze zaliczyłem drobną obcierkę na parkingu więc zderzak do roboty
Postaram się jeszcze dzisiaj odpisać tym co mam ich na liście do wysyłki ze szczegółami co dalej, "zamówień" jest więcej niż udało mi się kupić a sam też chcę coś podrapać więc muszę zobaczyć kto był pierwszy.
Zobaczę co będzie w moich zdrapkach i czy będzie za co w poniedziałek polować to może i resztę "zamówień" zrealizuję
ŚO - 174 sztuki.jpg
O qrcze jestem w szoku

I gdzieś tam, w tym gąszczu, kto wie... Coś czuję, że niedługo może być podobne z Pełnym Portfelem, choć tam stan losów ciągle jeszcze wysoko, względem ŚO. A co do obcierki, miałem dwie w trakcie polowania - nie z mojej winy

Trzeba uważać, bo euforia przy szukaniu i znajdowaniu ukrytych ŚO może przesłonić racjonalne myślenie
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
luckyluciano pisze: ↑07 sty 2023, 22:01
W kolejnej Żabce usłyszałem dzisiaj "jest, ale nie sprzedam bo system od dłuższego czasu nie działa, wszystko na jednym, nawet paczki ", w innym "takiej nie było", kiedy powiedziałem, że ostatnio przecież ją kupowałem i właśnie Pani mi ją sprzedawała pada: "to zapytam jak będzie kierowniczka", jeszcze inne miejsce "kierowniczka ma klucz, a ja nie mam dostępu"... Słów brak...
Normalka, jak przeczytasz cały wątek o ŚO, to dowiesz się podobnie irracjonalnych rzeczy. Aż dziwne, że łowców ŚO na pasku TVN jeszcze nie ma
Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
Marcinw45 pisze: ↑07 sty 2023, 20:07
Cześć. Jak myślicie jak się skończy Świąteczne Odliczanie to w jaką zdrapkę najlepiej będzie Waszym zdaniem zainwestować? Jaka ma największy zwrot z paczki? Dziękuję
Wg mnie Wielka Krzyżówka albo Pełny Portfel