Stąd niemal pewne numery poległy.
viscoza pisze: ↑26 lip 2018, 13:22Wczoraj byłam kolekturze (takiej typowej) i poprosiłam o XXL-kę. Ucieszyłam się, że pani miała fioletową. Swój zachwyt wyraziłam głośno. A Pani "ale jakie znaczenie ma kolor, przecież i te i te maja ten sam numer (409) to przecież to samo".
Wyjaśniłam po krótce Pani o co chodzi z kolorami (w czerwonej padły dwie główne, w fioletowej jedna - więc jest ona smakowitym kąskiem) to stwierdziła: Naaaaprawdę? To nawet ja tego nie wiedziałamCzy TS nie szkoli swoich pracowników?
I tak sobie myślę, że skoro kombinują z literkami kontrolnymi (joker) to czy nie zaczną z kolorami i przypisanymi do nich głównymi![]()
boobs pisze: ↑26 lip 2018, 18:48Viscoza, nie wymagaj za wieleKolektorzy, którzy interesują się tym co robią, wiedzą co to są "gorące przedziały" to niestety rzadkość. I tak nic nie przebije kompetencji a raczej niekompetencji "kolektorki" u mnie w Żabce. Miałem do wypłaty 5 zł bodajże w zdrapce Neonowe 7. Babka nie chciała mi wypłacić wygranej argumentując to faktem, że "oni nie mają takiej zdrapki w sprzedaży więc ona nie może wypłacić mi wygranej". Kiedy nalegałem, żeby pokazała mi asortyment, i w końcu się zgodziła, okazało się, że Neonowe 7 jest, ale w innej wersji kolorystycznej niż ta moja zdrapka. Dla kolektorki więc była to inna zdrapka. Próbowałem jej pokazywać numer kontrolny, tłumaczyć że to to samo i nic. Dopiero musiała zadzwonić na Infolinię żeby dowiedzieć się czy może wypłacić mi 5 zł...
To już jest susza intelektualna jak to mówi moja córka![]()
Jaka kretynka, naprawdę myślenie nie boliboobs pisze: ↑26 lip 2018, 18:48Viscoza, nie wymagaj za wieleKolektorzy, którzy interesują się tym co robią, wiedzą co to są "gorące przedziały" to niestety rzadkość. I tak nic nie przebije kompetencji a raczej niekompetencji "kolektorki" u mnie w Żabce. Miałem do wypłaty 5 zł bodajże w zdrapce Neonowe 7. Babka nie chciała mi wypłacić wygranej argumentując to faktem, że "oni nie mają takiej zdrapki w sprzedaży więc ona nie może wypłacić mi wygranej". Kiedy nalegałem, żeby pokazała mi asortyment, i w końcu się zgodziła, okazało się, że Neonowe 7 jest, ale w innej wersji kolorystycznej niż ta moja zdrapka. Dla kolektorki więc była to inna zdrapka. Próbowałem jej pokazywać numer kontrolny, tłumaczyć że to to samo i nic. Dopiero musiała zadzwonić na Infolinię żeby dowiedzieć się czy może wypłacić mi 5 zł...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości