Przecież możesz legalnie grać bez podatku. Betclic od wielu miesięcy działa na legalu.

Grało się kiedyś... Bet365, BetAtHome, Betfair, piękne czasy.
No, ale teraz mamy Betclic. Polecam.
Przecież możesz legalnie grać bez podatku. Betclic od wielu miesięcy działa na legalu.
Ja bym postawił i postawiłem dla mnie to był pewny zakład na tyle ze zagrałem grubiej
Zawsze grałem wysoką stawka jeden dwa zakłady i tak wychodziłem najlepiej - próbowałem wielu rozwiazań systemów ale inne się nie sprawdzały.pablovsky pisze: ↑10 paź 2024, 21:07Wszystko opiera się o wysoki budżet. Jeśli takowym dysponujesz, to pewnie, że możesz stawiać.![]()
Ja stawiam na kuponach o wiele mniejsze kwoty, zwyczajnie mnie nie stać, ale sam nie wiem czy nawet gdybym miał spory budżet, ryzykowałbym takimi kwotami? Gram dla relaksu, więc raczej wątpię.![]()
Ale jak mówią, kto nie ryzykuje...
W moim mieście jest taki biznesmen, który ma sklep z drogimi butami, to on w początkach lat 2000 jak czasem puszczałem jakieś mecze za dwa zlote, to faciowi buk drukował po kilka kuponów za kilka stówek.pablovsky pisze: ↑10 paź 2024, 21:07Wszystko opiera się o wysoki budżet. Jeśli takowym dysponujesz, to pewnie, że możesz stawiać.![]()
Ja stawiam na kuponach o wiele mniejsze kwoty, zwyczajnie mnie nie stać, ale sam nie wiem czy nawet gdybym miał spory budżet, ryzykowałbym takimi kwotami? Gram dla relaksu, więc raczej wątpię.![]()
Ale jak mówią, kto nie ryzykuje...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości