Przewidywanie
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Bez podatku można grać ...
Nasza zawodniczka na fali
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
Znów zaczne po mału się wdrażać bo przerwę z prawdziwym graniem miałem długą..
Nasza zawodniczka na fali
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
Znów zaczne po mału się wdrażać bo przerwę z prawdziwym graniem miałem długą..
- Załączniki
-
- Screenshot_20241010_174544_Samsung Internet.jpg (113.05 KiB) Przejrzano 709 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:10:10 17:45:44Image taken on:10 paź 2024, 15:45
A big dream to travel far...
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ty to już stary hazardzista jesteś. Zwykły gracz nie postawi tysiaka na tak niepewny zakład. Ja bym na Magdę nawet złotówki nie postawił. 

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Ja bym postawił i postawiłem dla mnie to był pewny zakład na tyle ze zagrałem grubiej

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Wszystko opiera się o wysoki budżet. Jeśli takowym dysponujesz, to pewnie, że możesz stawiać.
Ja stawiam na kuponach o wiele mniejsze kwoty, zwyczajnie mnie nie stać, ale sam nie wiem czy nawet gdybym miał spory budżet, ryzykowałbym takimi kwotami? Gram dla relaksu, więc raczej wątpię.
Ale jak mówią, kto nie ryzykuje...

Ja stawiam na kuponach o wiele mniejsze kwoty, zwyczajnie mnie nie stać, ale sam nie wiem czy nawet gdybym miał spory budżet, ryzykowałbym takimi kwotami? Gram dla relaksu, więc raczej wątpię.

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Zawsze grałem wysoką stawka jeden dwa zakłady i tak wychodziłem najlepiej - próbowałem wielu rozwiazań systemów ale inne się nie sprawdzały.pablovsky pisze: ↑10 paź 2024, 21:07Wszystko opiera się o wysoki budżet. Jeśli takowym dysponujesz, to pewnie, że możesz stawiać.![]()
Ja stawiam na kuponach o wiele mniejsze kwoty, zwyczajnie mnie nie stać, ale sam nie wiem czy nawet gdybym miał spory budżet, ryzykowałbym takimi kwotami? Gram dla relaksu, więc raczej wątpię.![]()
Stawka to już indywidualna sprawa każdy gra jak uważa.Bede próbował bo bez podatku takie granie ma sens.
Powodzenia

-
- Cwaniak
- Kontakt:
W moim mieście jest taki biznesmen, który ma sklep z drogimi butami, to on w początkach lat 2000 jak czasem puszczałem jakieś mecze za dwa zlote, to faciowi buk drukował po kilka kuponów za kilka stówek.pablovsky pisze: ↑10 paź 2024, 21:07Wszystko opiera się o wysoki budżet. Jeśli takowym dysponujesz, to pewnie, że możesz stawiać.![]()
Ja stawiam na kuponach o wiele mniejsze kwoty, zwyczajnie mnie nie stać, ale sam nie wiem czy nawet gdybym miał spory budżet, ryzykowałbym takimi kwotami? Gram dla relaksu, więc raczej wątpię.![]()

-
- Maniak
- Kontakt:
To moje wczorajsze trafienia. Żeby nie losowość tego mini lotto to może i było by coś więcej !
Zawsze w losowaniu jakimś dziwnym trafem muszą wypaść albo trzy pod rząd, albo powtórzyć się cztery z poprzedniego losowania, albo 1,13 i 42 wypadnie
opcji mają bardzo dużo a piątka tylko jedna.
Zawsze w losowaniu jakimś dziwnym trafem muszą wypaść albo trzy pod rząd, albo powtórzyć się cztery z poprzedniego losowania, albo 1,13 i 42 wypadnie

-
- Maniak
- Kontakt:
I jak tam panowie ! Rzucamy się na liczbę 39 ! czy jeszcze za wcześnie i nie...
Mam opracowane 30 zakładów które gwarantują jak wypadnie liczba 39 piątkę
Wczoraj jak bym wysłał swoje unikalne zakłady pod liczbę 4 to miałbym 5 trójek
Dodano po 7 minutach 54 sekundach:
Powiem Wam , że coś w tym jest ! Mam zamiar opracować unikalne zakłady pod każdą liczbę od 1 do 42 !
I wtedy tylko się przyczaić i zagrać pod konkretną cyfrę !
Cyferki lubią siebie nawzajem tak jak 1 lubi się z 13 i 42
Lubi też
1,7
1,8
1,11
1,15
1,23
itp.
Dodano po 1 godzinie 39 minutach 44 sekundach:
Pierwsze losowanie w symulatorze moich wyselekcjonowanych zestawów cyfr i już ładnie !
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
Co prawda 184 zakłady to koszt 368 zł ale zysk z tego rozdania to ponad 5 koła !
Szkoda , że to na 100% nie zadziała w TS !!! Wiemy dlaczego...
Dodano po 4 minutach 19 sekundach:
Trzecie losowanie 3 czwórki i 13 trójek...przypadek ?
Mam opracowane 30 zakładów które gwarantują jak wypadnie liczba 39 piątkę

Wczoraj jak bym wysłał swoje unikalne zakłady pod liczbę 4 to miałbym 5 trójek

Dodano po 7 minutach 54 sekundach:
Powiem Wam , że coś w tym jest ! Mam zamiar opracować unikalne zakłady pod każdą liczbę od 1 do 42 !
I wtedy tylko się przyczaić i zagrać pod konkretną cyfrę !
Cyferki lubią siebie nawzajem tak jak 1 lubi się z 13 i 42
Lubi też
1,7
1,8
1,11
1,15
1,23
itp.
Dodano po 1 godzinie 39 minutach 44 sekundach:
Pierwsze losowanie w symulatorze moich wyselekcjonowanych zestawów cyfr i już ładnie !
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
Co prawda 184 zakłady to koszt 368 zł ale zysk z tego rozdania to ponad 5 koła !
Szkoda , że to na 100% nie zadziała w TS !!! Wiemy dlaczego...

Dodano po 4 minutach 19 sekundach:
Trzecie losowanie 3 czwórki i 13 trójek...przypadek ?
-
- Maniak
- Kontakt:
Wczoraj wyskoczyła ta 39 tka ! I co i jak zwykle nic ! Nie losowość tej gry sprawiła, że na 36 zakładów, które oczywiście nie wysłałem miałem tylko jedną trójkę w zestawieniu 28/31/36/37,39
I weź tu bądź mądry i coś zdziałaj ! Nie da się
I weź tu bądź mądry i coś zdziałaj ! Nie da się