NASZE - WASZE TYPY
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
Dzisiaj "wystarczyło" zagrać systemem na 12 liczb, lecąc od 1 do 12 

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jak u Was sytuacja z wygranymi po podwyżce Mini Lotka? Ja gram tak jak dotychczas, czyli zazwyczaj dwoma zakładami dziennie, maks trzema zakładami dziennie, raz też był puszczony jeden zakład na 10 losowań i od 1 października trafiłem już 4x 3/5, gdzie od stycznia do października miałem chyba max 3x 3/5. Nie wiem czy to ma jakiś związek z podwyżką, no ale wyszło na plus. Na pewno z podwyżką mają związek większe wygrane. Miło przytulić 60 kilka złotych za 3/5 w Mini przy braku 5/5 

-
- Maniak
- Kontakt:
Jest dużo gorzej niż przed podwyżką!
Wygrane dalej niskie co ostatnio miałem 35 zł za trójkę a przed podwyżką zdążało soe nawet 52 zł.
Dużo trudniej trafić trójkę po podwyżce.
Mniej wysyła się zakładów bo są droższe.
Ogólnie gorzej o jakieś 33% gorzej . Bo o tyle podniesiono sobie zyski w TS.
Wygrane dalej niskie co ostatnio miałem 35 zł za trójkę a przed podwyżką zdążało soe nawet 52 zł.
Dużo trudniej trafić trójkę po podwyżce.
Mniej wysyła się zakładów bo są droższe.
Ogólnie gorzej o jakieś 33% gorzej . Bo o tyle podniesiono sobie zyski w TS.
- Boguszek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
U mnie od kiedy zmienił się zarząd w lotto nic nie idzie trafić s gram codziennie w mini po 5 zakładów lub systemem na S6 nie wiem co jest normdlnie 

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nic nie jest, Boguszek, masz gorszy okres w życiu

Ja bym na zarząd nie zrzucał winy. To tylko matematyka.
Ale teraz przynajmniej człowiek ma świadomość, że są ludzie w kraju na odpowiednich stanowiskach. Nie ma matactwa, złodziejstwa i korupcji na każdym kroku. A jeśli są jakieś symptomy, to przynajmniej nie w takiej skali. Bo trzeba uczciwie przyznać, że każdy przy korycie zawsze będzie czerpał korzyści. Ale obecnie ma się wrażenie, że jest lepiej.
Niestety, została głęboka polaryzacja społeczeństwa i mam obawy czy to się zmieni. Poprzedni rządzący, nacjonalistyczni populiści ogromnie rozwarstwili "nastroje" społeczne.
Ale o czym ja w ogóle piszę?

- Boguszek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Na rząd nie zrzucam winny tylko na zarząd Lotto
ot tak to sobie tłumacze że nie idzie nic trafić bo na kogoś trzeba winne za to zwalić
coś mącą przy kulkach żart 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Lepiej nie chwal dnia przed zachodem słońca.pablovsky pisze: ↑10 lis 2024, 12:16
Ale teraz przynajmniej człowiek ma świadomość, że są ludzie w kraju na odpowiednich stanowiskach. Nie ma matactwa, złodziejstwa i korupcji na każdym kroku. A jeśli są jakieś symptomy, to przynajmniej nie w takiej skali. Bo trzeba uczciwie przyznać, że każdy przy korycie zawsze będzie czerpał korzyści. Ale obecnie ma się wrażenie, że jest lepiej.

-
- Maniak
- Kontakt:
Ale jaka matematyka ?! Człowiek to istota myślącą i może podjąć decyzje nie związane z matematyka i statystyką i to jest różnica.pablovsky pisze: ↑10 lis 2024, 12:16Nic nie jest, Boguszek, masz gorszy okres w życiu![]()
Ja bym na zarząd nie zrzucał winy. To tylko matematyka.
Niestety, została głęboka polaryzacja społeczeństwa i mam obawy czy to się zmieni. Poprzedni rządzący, nacjonalistyczni populiści ogromnie rozwarstwili "nastroje" społeczne.
Ale o czym ja w ogóle piszę?![]()
Matematycznie mamy 1 piątkę na ponad 85 tys. zakładów. Ale nie podchodząc matematycznie można wysyłając 85 tysięcy zakładów trafić 85 tysięcy piątek
Wystarczy wysłać ten sam zakład 85 tysięcy razy i oczywiście trafić piąteczkę.
Cyferki lubią też dobierać się w pary w trójki i czwórki. Na to też można zwrócić uwagę. To działa o ile gra jest losowa i nikt nie ingieruje i nie ustawia wyników.
Np 3/5 3/12 itp itd. Bo takie mi weszły dwojeczki.
Trójkę ciężko trafić bo system ja wyłapie
-
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Trójkę ciężko trafić bo system ja wyłapie![]()
Wystarczy wysłać ten sam zakład 85 tysięcy razy i oczywiście trafić piąteczkę.
Narzekasz...narzekasz, coś więcej potrafisz? czy jesteś zwykłym trollem?