Przewidywanie

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
System
Maniak
Kontakt:

Re: Przewidywanie

Post autor: System » 12 lis 2024, 8:56

System pisze:
24 paź 2024, 15:50
Zostały jeszcze :
3
24

37 ustrzelone

czy warto stawiać na te liczby to się wkrótce okaże :lol:

Dodano po 37 minutach 35 sekundach:
20 zakładów pod 24 bo już dość długo nie wylosowana...
Zobaczymy czy jak wypadnie to coś wejdzie!
Wypadła 24 !

Ale niestety akurat tego dnia nie zagrałem bo już nawet mi się nie chciało. Przypadek ?

Zresztą sami zobaczcie jakie liczby zostały wylosowane też przypadek ?
21/23/24/36/37

Awatar użytkownika
bazylia
Maniak
Kontakt:

Post autor: bazylia » 12 lis 2024, 9:09

System pisze:
12 lis 2024, 8:56
Wypadła 24 !

Ale niestety akurat tego dnia nie zagrałem bo już nawet mi się nie chciało. Przypadek ?
Los, bo to gra losowa oparta na przypadkowości zdarzeń.
Też bym skończyła zabawę gdyby mnie kosztowała tyle frustracji i niezadowolenia.

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 12 lis 2024, 9:15

bazylia pisze:
12 lis 2024, 9:09
System pisze:
Wypadła 24 !

Też bym skończyła zabawę gdyby mnie kosztowała tyle frustracji i niezadowolenia.
Dziwnie jakoś piszesz... ostatnio wysyłałem 1 zakład na dwa losowania.
Powinno to kosztować 4 zł a dostałem kupon za 8 zł z dwoma zakładami na dwa losowania ! Przypadek ?
W dodatku liczby na kuponie na obu zakładach były całkiem inne niż te co ja skreśliłem !
Nie wiem jakim cudem się to stało ale pani wrzuciła mój skreślony kupon do tej maszyny co skanuje i drukuje !
Kantują jak się da i wszędzie.

Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
bazylia pisze:
12 lis 2024, 9:09
System pisze:
Wypadła 24 !

Dobrze ci z tym , że ktoś cię oszukuje a ty o tym nawet nie wiesz ?

Jakbym był taki roztargniony i miał wszystko w nosie tak jak pewnie większość ludzi ma, to włożył bym bez sprawdzenia ten kupon do portfela i zwyczajnie byłbym zrobiony w balona.

Dodano po 14 minutach 25 sekundach:
Jak ktoś mi nie wierzy, że TS próbował mnie oszukać to mam potwierdzenie z tamtej transakcji.

Awatar użytkownika
bazylia
Maniak
Kontakt:

Post autor: bazylia » 12 lis 2024, 9:44

System pisze:
12 lis 2024, 9:18

Powinno to kosztować 4 zł a dostałem kupon za 8 zł z dwoma zakładami na dwa losowania ! Przypadek ?
W dodatku liczby na kuponie na obu zakładach były całkiem inne niż te co ja skreśliłem !
Nie wiem jakim cudem się to stało ale pani wrzuciła mój skreślony kupon do tej maszyny co skanuje i drukuje !

Jakbym był taki roztargniony i miał wszystko w nosie tak jak pewnie większość ludzi ma, to włożył bym bez sprawdzenia ten kupon do portfela i zwyczajnie byłbym zrobiony w balona.
Pomyłki kolektorów się zdarzają, zwykle w takiej syt. przepraszają i proponują zwrot pieniędzy.
Byłoby mi naprawdę źle gdybym się czuła wiecznie oszukiwane i ludzie wokół mnie też by się czuli źle wiecznie oskarżani.
Serio myślisz, że padło 24, bo nie wysłałeś losu?

Kiedyś myślałam, że praca w kolekturze jest dosyć przyjemna :?

damek
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: damek » 12 lis 2024, 9:59

Zgadzam się z kolegą systemem , u mnie np zdrapki…często mam ich dosyć sporo do skanowania i będąc w kolekturze i wypłacając pieniądze z wygranych zdrapek jakoś tak mi brakowało 20 zł ale sobie myślę no może faktycznie ja się pomyliłem, odszedłem , ale poszedłem do tej pani drugi raz i znowu to samo a dokładnie miałem przeliczone wygrane kwoty bo znam się na tym doskonale i pani znowu zabrała a mojej wygranej 20 zł ( nie zeskanowała 4 zdrapek po zweryfikowaniu potwierdzeń ) mówi że do mnie że jest tyle i tyle a ja mówię tak ? A ja wiem że jest tyle i że to nie pierwsza taka sytuacja u niej i jeszcze raz to będziemy inaczej rozmawiać. Twierdzila , że jej się „zdrapki sklejają” , jasne. Na każdym kroku trzeba się pilnować. Tyle.

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 12 lis 2024, 10:06

bazylia pisze:
12 lis 2024, 9:44
System pisze:
12 lis 2024, 9:18

Pomyłki kolektorów się zdarzają, zwykle w takiej syt. przepraszają i proponują zwrot pieniędzy.
Byłoby mi naprawdę źle gdybym się czuła wiecznie oszukiwane i ludzie wokół mnie też by się czuli źle wiecznie oskarżani.
Serio myślisz, że padło 24, bo nie wysłałeś losu?

Akurat od kiedy zamieściłem ten post z wytypowanymi zakładami pod 24 to każdego dnia wysyłałem zakłady z 24 ale inne nie te same co w poście...
A wczoraj nie wysłałem i wyskoczyła. A przez chwilę się zastanawiałem czy fatygować się i jechać zagrać :lol:
Ale dziś rano wszedłem na stronę z wynikami i podjąłem dobrą decyzję :lol: :lol: :lol:

Dodano po 5 minutach 43 sekundach:
damek pisze:
12 lis 2024, 9:59
Zgadzam się z kolegą systemem , u mnie np zdrapki…często mam ich dosyć sporo do skanowania i będąc w kolekturze i wypłacając pieniądze z wygranych zdrapek jakoś tak mi brakowało 20 zł ale sobie myślę no może faktycznie ja się pomyliłem, odszedłem , ale poszedłem do tej pani drugi raz i znowu to samo a dokładnie miałem przeliczone wygrane kwoty bo znam się na tym doskonale i pani znowu zabrała a mojej wygranej 20 zł ( nie zeskanowała 4 zdrapek po zweryfikowaniu potwierdzeń ) mówi że do mnie że jest tyle i tyle a ja mówię tak ? A ja wiem że jest tyle i że to nie pierwsza taka sytuacja u niej i jeszcze raz to będziemy inaczej rozmawiać. Twierdzila , że jej się „zdrapki sklejają” , jasne. Na każdym kroku trzeba się pilnować. Tyle.
Miałem coś podobnego jak trafiłem trójkę w mini lotto i było 20 zł z groszami. Oczywiście wysyłałem kolejne zakłady i wychodząc ze sklepu coś mi w myślach brakowało tych 20 zł. Wróciłem i się kłóciłem, że nie odliczyła tej wygranej i za dużo wzięła ode mnie pieniędzy. Chciałem potwierdzenie ale już nie mogła wydrukować... a się zdenerwowałem i wyszedłem do nie miałem dowodów... trzeba by było przeliczać kasę w kasie co chyba nie miało sensu za bardzo.

Awatar użytkownika
bazylia
Maniak
Kontakt:

Post autor: bazylia » 12 lis 2024, 10:28

System pisze:
12 lis 2024, 10:12
bazylia pisze:
12 lis 2024, 9:44

Akurat od kiedy zamieściłem ten post z wytypowanymi zakładami pod 24 to każdego dnia wysyłałem zakłady z 24 ale inne nie te same co w poście...
A wczoraj nie wysłałem i wyskoczyła. A przez chwilę się zastanawiałem czy fatygować się i jechać zagrać :lol:
Ale dziś rano wszedłem na stronę z wynikami i podjąłem dobrą decyzję :lol: :lol: :lol:

Dodano po 5 minutach 43 sekundach:
damek pisze:
12 lis 2024, 9:59
Miałem coś podobnego jak trafiłem trójkę w mini lotto i było 20 zł z groszami. Oczywiście wysyłałem kolejne zakłady i wychodząc ze sklepu coś mi w myślach brakowało tych 20 zł. Wróciłem i się kłóciłem, że nie odliczyła tej wygranej i za dużo wzięła ode mnie pieniędzy. Chciałem potwierdzenie ale już nie mogła wydrukować... a się zdenerwowałem i wyszedłem do nie miałem dowodów... trzeba by było przeliczać kasę w kasie co chyba nie miało sensu za bardzo.
damek W takiej sytuacji, jeśli przed podaniem kolektorowi zdrapek, są one sprawdzone pod czytnikiem..
Ja bym powiedziała podając zdrapki od razu kwotę;
Proszę, moje zdrapki z wygranymi na 58 zł.
Wtedy jeśli osoba jest nieuczciwa, będzie wiedziała, że jest pilnowana.

A zdrapki faktycznie czasami się sklejają. Nie raz słyszałam od kolektorek, że miały manko po podały więcej sztuk niż sądziły. Ale też pewnie można trafić na złodziejaszka, tak jak wszędzie. Moim zdaniem jednak, większość takich sytuacji to zwykłe pomyłki ludzkie.

system To masz podwójnego pecha. Nie tylko cały TS reguluje gry pod twoje typy, żebyś nie trafił, to jeszcze sklepowa oszukuje.

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 14 lis 2024, 7:29

5,10,15 zaczynamy :lol:

Dodano po 1 minucie 26 sekundach:
Nie tak będzie
1,5,10,15 i 16

A w dużego lotka
1,11,21,31,41 i 22 i 11 głównych wygranych przed 11 listopada.

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 19 lis 2024, 13:16

Liczba 7 przekroczyła próg 30 losowań odkąd nie było jej na tapecie... można powoli coś myśleć.
31 wypluta wczoraj a miała mniejsze notowania niż 7 :lol:

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 25 lis 2024, 11:35

7/34/35/40 na pewno któraś z tych liczb wyskoczy lada moment !

Pytanie ! Grać czy nie ?

:lol:

ODPOWIEDZ