Wypadła 24 !
Ale niestety akurat tego dnia nie zagrałem bo już nawet mi się nie chciało. Przypadek ?
Zresztą sami zobaczcie jakie liczby zostały wylosowane też przypadek ?
21/23/24/36/37
Wypadła 24 !
Dziwnie jakoś piszesz... ostatnio wysyłałem 1 zakład na dwa losowania.
Dobrze ci z tym , że ktoś cię oszukuje a ty o tym nawet nie wiesz ?
Pomyłki kolektorów się zdarzają, zwykle w takiej syt. przepraszają i proponują zwrot pieniędzy.System pisze: ↑12 lis 2024, 9:18
Powinno to kosztować 4 zł a dostałem kupon za 8 zł z dwoma zakładami na dwa losowania ! Przypadek ?
W dodatku liczby na kuponie na obu zakładach były całkiem inne niż te co ja skreśliłem !
Nie wiem jakim cudem się to stało ale pani wrzuciła mój skreślony kupon do tej maszyny co skanuje i drukuje !
Kantują jak się da i wszędzie.
Jakbym był taki roztargniony i miał wszystko w nosie tak jak pewnie większość ludzi ma, to włożył bym bez sprawdzenia ten kupon do portfela i zwyczajnie byłbym zrobiony w balona.
Akurat od kiedy zamieściłem ten post z wytypowanymi zakładami pod 24 to każdego dnia wysyłałem zakłady z 24 ale inne nie te same co w poście...bazylia pisze: ↑12 lis 2024, 9:44Pomyłki kolektorów się zdarzają, zwykle w takiej syt. przepraszają i proponują zwrot pieniędzy.System pisze: ↑12 lis 2024, 9:18
Powinno to kosztować 4 zł a dostałem kupon za 8 zł z dwoma zakładami na dwa losowania ! Przypadek ?
W dodatku liczby na kuponie na obu zakładach były całkiem inne niż te co ja skreśliłem !
Nie wiem jakim cudem się to stało ale pani wrzuciła mój skreślony kupon do tej maszyny co skanuje i drukuje !
Kantują jak się da i wszędzie.
Jakbym był taki roztargniony i miał wszystko w nosie tak jak pewnie większość ludzi ma, to włożył bym bez sprawdzenia ten kupon do portfela i zwyczajnie byłbym zrobiony w balona.
Byłoby mi naprawdę źle gdybym się czuła wiecznie oszukiwane i ludzie wokół mnie też by się czuli źle wiecznie oskarżani.
Serio myślisz, że padło 24, bo nie wysłałeś losu?
Kiedyś myślałam, że praca w kolekturze jest dosyć przyjemna![]()
Miałem coś podobnego jak trafiłem trójkę w mini lotto i było 20 zł z groszami. Oczywiście wysyłałem kolejne zakłady i wychodząc ze sklepu coś mi w myślach brakowało tych 20 zł. Wróciłem i się kłóciłem, że nie odliczyła tej wygranej i za dużo wzięła ode mnie pieniędzy. Chciałem potwierdzenie ale już nie mogła wydrukować... a się zdenerwowałem i wyszedłem do nie miałem dowodów... trzeba by było przeliczać kasę w kasie co chyba nie miało sensu za bardzo.damek pisze: ↑12 lis 2024, 9:59Zgadzam się z kolegą systemem , u mnie np zdrapki…często mam ich dosyć sporo do skanowania i będąc w kolekturze i wypłacając pieniądze z wygranych zdrapek jakoś tak mi brakowało 20 zł ale sobie myślę no może faktycznie ja się pomyliłem, odszedłem , ale poszedłem do tej pani drugi raz i znowu to samo a dokładnie miałem przeliczone wygrane kwoty bo znam się na tym doskonale i pani znowu zabrała a mojej wygranej 20 zł ( nie zeskanowała 4 zdrapek po zweryfikowaniu potwierdzeń ) mówi że do mnie że jest tyle i tyle a ja mówię tak ? A ja wiem że jest tyle i że to nie pierwsza taka sytuacja u niej i jeszcze raz to będziemy inaczej rozmawiać. Twierdzila , że jej się „zdrapki sklejają” , jasne. Na każdym kroku trzeba się pilnować. Tyle.
damek W takiej sytuacji, jeśli przed podaniem kolektorowi zdrapek, są one sprawdzone pod czytnikiem..System pisze: ↑12 lis 2024, 10:12Akurat od kiedy zamieściłem ten post z wytypowanymi zakładami pod 24 to każdego dnia wysyłałem zakłady z 24 ale inne nie te same co w poście...
A wczoraj nie wysłałem i wyskoczyła. A przez chwilę się zastanawiałem czy fatygować się i jechać zagrać![]()
Ale dziś rano wszedłem na stronę z wynikami i podjąłem dobrą decyzję![]()
![]()
Dodano po 5 minutach 43 sekundach:Miałem coś podobnego jak trafiłem trójkę w mini lotto i było 20 zł z groszami. Oczywiście wysyłałem kolejne zakłady i wychodząc ze sklepu coś mi w myślach brakowało tych 20 zł. Wróciłem i się kłóciłem, że nie odliczyła tej wygranej i za dużo wzięła ode mnie pieniędzy. Chciałem potwierdzenie ale już nie mogła wydrukować... a się zdenerwowałem i wyszedłem do nie miałem dowodów... trzeba by było przeliczać kasę w kasie co chyba nie miało sensu za bardzo.damek pisze: ↑12 lis 2024, 9:59Zgadzam się z kolegą systemem , u mnie np zdrapki…często mam ich dosyć sporo do skanowania i będąc w kolekturze i wypłacając pieniądze z wygranych zdrapek jakoś tak mi brakowało 20 zł ale sobie myślę no może faktycznie ja się pomyliłem, odszedłem , ale poszedłem do tej pani drugi raz i znowu to samo a dokładnie miałem przeliczone wygrane kwoty bo znam się na tym doskonale i pani znowu zabrała a mojej wygranej 20 zł ( nie zeskanowała 4 zdrapek po zweryfikowaniu potwierdzeń ) mówi że do mnie że jest tyle i tyle a ja mówię tak ? A ja wiem że jest tyle i że to nie pierwsza taka sytuacja u niej i jeszcze raz to będziemy inaczej rozmawiać. Twierdzila , że jej się „zdrapki sklejają” , jasne. Na każdym kroku trzeba się pilnować. Tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości