Dzięki! Arkusz zaktualizowany!

Dzięki! Arkusz zaktualizowany!
Na Śniadeckiego byłam i rzekomo nie było…widocznie bardziej „kumaty”sprzedawca byłPatrysMM pisze: ↑18 lis 2022, 19:18Można zdjąć z mapki punkty takie, jak:
Grojec ul. Beskidzka 133, zakupiona 1 paczka
Poręba Wielka ul. Wadowicka 60, zakupione 4 paczki
Oświęcim, ul. Śniadeckiego 22A, zakupiona 1 paczka
Pisarzowice, Chmielna 2, zakupiona 1 paczka
Wilamowice, Towarowa 5, zakupione 2 paczki
W saloniku prasowym w Wilamowicach Pani po zapytaniu, czy posiada takie zdrapki jak ŚO odpowiedziała, że "skończyła się ich sprzedaż 16.11 wtedy, co mega linie i czarny diament", a podczas prośby o wykaz losów wydrukowała go i powiedziała, że nie ma już na stanie tej jednej paczki, także chyba można wykreślić, choć dziwna sytuacja, bo wczoraj niby ja jeszcze miała, ale jakoś przepadła, no i się dziwnie tłumaczyła ogółem.. być może szefowa wykupiła.
Kiedyś wysyłałem emaila w tej sprawie do Centrali to dostałem odpowiedź że:
O takim rozwiązaniu jak Pan pisze oczywiście można myśleć, bo służyłby w teorii lepszej wyprzedaży zdrapek. Pozostaje jednak problem zbyt dużego ryzyka wizerunkowego, że publikowane dane jednak nie zawsze są prawdziwe.
Problem na styku klient i sprzedawca: przykładowo w kolekturze jest wg zapisów cała paczka, jednak sprzedawca ją niedawno zgubił lub przed chwilą właśnie sprzedał (zostanie oczywiście z niej rozliczony). Przychodzi klient i domaga się sprzedaży losów. Gorzej jak sytuacja jutro się powtórzy, bo wg danych nadal jest zapas losów a sprzedawca paczki nie znalazł. Tworzyłoby to niepotrzebne napięcia.
Czyli zostaje nam liczyć na dobrą wolę sprzedawców. Eh, może komuś innemu się uda je zdobyć.O takim rozwiązaniu jak Pan pisze oczywiście można myśleć, bo służyłby w teorii lepszej wyprzedaży zdrapek. Pozostaje jednak problem zbyt dużego ryzyka wizerunkowego, że publikowane dane jednak nie zawsze są prawdziwe.
Problem na styku klient i sprzedawca: przykładowo w kolekturze jest wg zapisów cała paczka, jednak sprzedawca ją niedawno zgubił lub przed chwilą właśnie sprzedał (zostanie oczywiście z niej rozliczony). Przychodzi klient i domaga się sprzedaży losów. Gorzej jak sytuacja jutro się powtórzy, bo wg danych nadal jest zapas losów a sprzedawca paczki nie znalazł. Tworzyłoby to niepotrzebne napięcia.
Dobra wola to jedno, ale trzeba być też ostrożnym i czujnym. W końcu to mi wetknęli przypadkiem bądź nie, dwie paczki Wielkiej Krzyżówki pomiędzy ŚO. Stówa w plecy, nie mówiąc już o fakcie, że nadal mogą w tym punkcie zalegać dwie feralne paczki ŚO. A co do paliwa, to już przestałem liczyćMadziara pisze: ↑19 lis 2022, 10:15Czyli zostaje nam liczyć na dobrą wolę sprzedawców. Eh, może komuś innemu się uda je zdobyć.O takim rozwiązaniu jak Pan pisze oczywiście można myśleć, bo służyłby w teorii lepszej wyprzedaży zdrapek. Pozostaje jednak problem zbyt dużego ryzyka wizerunkowego, że publikowane dane jednak nie zawsze są prawdziwe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 30 gości